Privoščite si unikatno torto

Izdelava tort vseh vrst in oblik po naročilu. Vsak okus je po svoje čudovita kompozicija tekstur in različnih okusov.

ŽELIM SI TORTO!

Privoščite si unikatno torto

Izdelava tort vseh vrst in oblik po naročilu. Vsak okus je po svoje čudovita kompozicija tekstur in različnih okusov.

ŽELIM SI TORTO!

Torta po naročilu - kraljica vsakega praznovanja

Kako do naše torte?

Preden oddajte povpraševanje za torto ali izbrane sladice, si preberite spodnje napotke glede naših tort in sistema naročanja.

Velikost naših tort

Pripravili smo vam tabelo velikosti tort iz naše ponudbe. Vsaka torta po naročilu je sodobnega videza in je višja od klasičnih tort, zato s pravilnim razrezom dobimo več kosov torte. Poleg tega je visoka torta veliko bolj elegantna kot široke nizke torte, zato smo prepričani, da bo naša torta vzela sapo vsem gostom. Pri višjih tortah se lahko poigramo z različnimi sloji in komponentami, kar bo torti pričaralo še bolj edinstven videz.

Kako torto razrežemo?

V tabelah boste opazili, da število kosov variira. To je odvisno od načina razreza torte. Pri naročilu torte prejmete tudi navodila za razrez torte, s čimer se boste izognili morebitni dilemi, da bi na vaši zabavi kdo ostal brez svojega kosa.

Okusi torte

Okusov "pol-pol" ne delamo. V primeru večnadstropne torte si lahko izberete dva oziroma tri okuse. Ali drugače, izbere toliko okusov kot je zapisano pod opisom. Vsak okus je po svoje čudovita kompozicija tekstur in različnih okusov.

Torta po naročilu

Koliko stane torta po naročilu?

Vsaka torta po naročilu je unikat in 100-odstotno ročno delo. Za izdelavo naših tort uporabljamo samo najboljše, naravne sestavine, nekatere uvažamo celo sami.  Enostavne enonadstropne torte so seveda cenejše, kajti izvedba je hitrejša in preprostejša. Pri sestavljenih večnadstropnih tortah potrebujemo več časa, materiala, pomembna pa je tudi pravilna zaščita torte, da se ne sesede. Tozahteva nekoliko več potrpežljivosti in spretnosti, zato je cena teh tort ustrezno višja.

Končna cena vaše torte

Končni znesek je odvisen od več dejavnikov. Osnovna cena torte zajema torto z naked oziroma semi-naked premazom brez dekoracije. Torta je premazana z odlično masleno kremo. Doplačajo se dodatki  za posebne premaze, barvne tehnike, risanje, fondant in dekoracijo ( figurice, sveže cvetje, sveže sadje, zlati lističi, bleščiče, kamenčki, toperji). Plačljiv je tudi prevoz.

Varna dostava

Za večja naročila in poročne torte se dostava obračuna po tarifi 0,60 €/km od lokacije Preserje/Podpeč do vaše lokacije (računa se le v eno smer). Zagotoviti morate kontakt na lokaciji in informacijo o tem, kje se bo torta hranila do postrežbe. Torte se dostavlja od ponedeljka do sobote, izjemoma v nedeljo.

Torta Classic

Enonadstropna torta po naročilu, kjer si lahko izberete en okus iz naše kolekcije okusov. Višina torte je 12-23 cm.

Kosi Cena
Mini XS 3-4 35 €
Midi S 8 50 €
Small 10 55 €
Medium S 12-14 68 €
Medium 16-18 85 €
Large 20-24 105 €
Extra Large 25-28 125 €
XL Large 30-35 145 €

 

Torta Extra Tall

Ekstremno visoke torte, v bistvu sta to dve torti, ena na drugi, med njima pa pladenj za lažji razred. Izberete lahko dva različna okusa torte.

Kosi Cena
Torre Alto XS 10 85 €
Torre Alto S 20 118 €
Torre Alto M 32-36 201 €
Torre Alto L 52-56 308 €

 

Dvonadstropne torte

Klasična dvonadstropna torta, pri kateri izberete dva različna okusa iz naše kolekcije okusov.

Kosi Cena
Mini Torre S 18 120 €
Medium Torre S 28 180 €
Medium Torre 34 210 €
Large Torre 46 270 €
Extra Large Torre 63 347 €

 

Trinadstropne torte

Trinadstropne torte so sestavljene iz treh različnih tort, zato si lahko poljubno izberete kar tri različne okuse torte.

Kosi Cena
Mini Grattacielo S 26-30 190 €
Medium Grattacielo S 35-40 245 €
Medium Grattacielo 52 335 €
Large Grattacielo 70 440 €
Extra Grattacielo 85 540 €

 

Dekoracija, dodatki, dostava

Cena
Sveže/suho cvetje (kos) 3 €
Zlati lističi (kos) 3 €
Barvni premazi in ostale tehnike od 10 €
Kamenčki, perlice od 5 €
Tisk slike od 7 €
Dostava za manjša naročila (LJ+okolica) 5 €
Dostava ostale lokacije po SLO 15-25 €
Večja naročila (kilometrina v eno smer) 0,60 € / km

Naročite svojo torto

Pošljite svoje želje, jaz pa vam pripravim skrbno izdelano ponudbo. Lahko dodate tudi vašo zanimivo zgodbo, tako bomo s skupnimi močmi še lažje prišli do vaše sanjske torte, ki je nikoli ne boste pozabili.
 


  Naročite svojo torto

  Pošljite svoje želje, jaz pa vam pripravim skrbno izdelano ponudbo. Lahko dodate tudi vašo zanimivo zgodbo, tako bomo s skupnimi močmi še lažje prišli do vaše sanjske torte, ki je nikoli ne boste pozabili.
   


   Ker slike povedo več.

   Foto utrinki tort z izjemnimi in nepozabnimi zgodbami.